• S1 1 RTU 37
    2 Mārupe 23
    3 DKD 21
  • S2 1 RVS VK/ND 36
    2 MSĢ 26
    3 Talsi 25
  • V1 1 Kuldīga 31
    2 MAPEI 30
    3 Rīgas Lāči 26
  • MIX 1 LM Logi 28
    2 CarpeDiem 26
    3 Bella, Ciao! 23
EVL Zvaigžņu spēle
02.03.2016

Entuziastu volejbola līgas zvaigznes mērosies spēkiem Aizputē!

5. martā Aizputes novada sporta centrā "Lejaskurzeme" plkst. 18.00 norisināsies jau par tradīciju kļuvusī “Entuziastu volejbola līgas” Zvaigžņu spēle. Laukumā spēkiem mērosies "Entuziastu Volejbola līgas" Kurzemes divīzijas un Rīgas divīzijas labākie spēlētāji, cīnoties par Zvaigžņu komandas titulu. Spēli tiešraidē varēs vērot arī LMT Straumē.

Zvaigžņu spēles laikā notiks meistarības konkurss spēlētājiem un dažādi konkursi skatītājiem, kuros varēs iegūt balvas no pasākuma atbalstītājiem: Red Bull, Isostar, Aldaris un Food Union. Aizputē pulcēsies labākie EVL sezonas spēlētāji, kuri tika noteikti gan pēc individuālās statistikas sezonas laikā, gan pēc fanu balsojuma. Lai noteiktu labāko Zvaigžņu komandu, tiks aizvadīta viena pilna spēle, līdz trīs setu uzvarai. Pērnajā gadā uzvaru ar 3:1 svinēja Kurzemes pārstāvji, Rīga šogad ir gatava revanšēties. Spēles laikā tiks noskaidrots arī EVL All Star MVP jeb vērtīgākais spēlētājs.
 

"Mēs vēlamies atdzīvināt amatieru volejbolu un celt tā kvalitāti Latvijā – parādīt to, ka arī amatieru sports var būt augstā līmenī. Zvaigžņu spēle ir lielisks veids, kā iedrošināt un motivēt volejbolistus – gan tos, kas volejbolu spēlē daudzus gadus, gan jaunos spēlētājus.'' stāsta EVL Zvaigžņu spēles idejas autors un organizators Mārtiņš Kirsānovs,''

Entuziastu Volejbola līga ir jauns projekts Latvijas amatieru volejbolā, kas  popularizē un sekmē volejbola attīstību Latvijā un sniedz iespēju spēlētājiem sacensties profesionālā līgā.

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv