• S1 1 RTU 41
    2 Mārupe 38
    3 DKD 28
  • S2 1 RVS VK/ND 48
    2 MSĢ 35
    3 Talsi 33
  • V1 1 MAPEI 36
    2 Rīgas Lāči 35
    3 Kuldīga 34
  • MIX 1 LM Logi 31
    2 CarpeDiem 28
    3 Vecumnieki 27
Noslēgusies EVL kausa izcīņa volejbolā
25.09.2023

Volejbola turnīrs „EVL kausa izcīņa"

17. septembrī sievietēm un 24.septembrī vīriešiem tika aizvadīts tradicionālais volejbola turnīrs „EVL kausa izcīņa volejbolā". Sacensības organizēja EVL nodibinājums ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes atbalstu. 

Sacensības norisinājās Rīgas Volejbola Centrā, Ganību dambī 20A, kur ikdienā norisinās Entuziastu Volejbola Līgas spēles.

Sacensībās 17.septembrī sievietēm kopā piedalījās 10 komandas. Pirmo vietu izcīnīja Gulbene, otro – Rīgas Tehniskā Universitāte, trešo vietu ieguva VK Liepāja, bet ceturtajā vietā ierindojās Latvijas Universitāte.

Turnīra vērtīgākā spēlētāja titulus ieguva Marta Nipāne (Gulbene), Paula Kukša (RTU) un Ance Jegore (VK Liepāja).

Arī 24. septembrī vīriešu sacensībās piedalījās 10 komandas. Pirmo vietu ieguva RVS, otro – Rīgas Lāči, trešo – MMMD&CO un ceturtajā vietā ierindojās Ķekavas novads.

Kā kausa izcīņas vērtīgākie spēlētāji tika atzīti – Lauris Vasiļjevs (RVS), Vladislavs Visockis (Rīgas Lāči), Aigars Eglītis (MMMD&CO) un Dāvis Vēveris (Ķekavas nov.).

Uzvarētāju komandas ieguva balvās kausus, medaļas, ar turnīra simboliku apdrukātus T-kreklus, musli pārslas no Muesli Graci, uzkodas no SIA Pērnes, Pupuchi, dzērienus no Brālis, Venden un RedBull, batoniņus no Herkuless un citas balvas no Olybet, O’Leareys, Knockout Barbershop, Pizzatime un Isostar.

Visas spēles tika pārraidītas tiešraidē EVL YouTube kanālā.

Bildes sacensībām ir pieejamas

EVL Facebook lapā: https://www.facebook.com/entuziastuvolejbolaliga

 

 

 

 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv