• S1 1 RTU 37
    2 Mārupe 23
    3 DKD 21
  • S2 1 RVS VK/ND 36
    2 MSĢ 26
    3 Talsi 25
  • V1 1 Kuldīga 31
    2 MAPEI 30
    3 Rīgas Lāči 26
  • MIX 1 LM Logi 28
    2 CarpeDiem 26
    3 Bella, Ciao! 23
BIODERMA vēlējums Entuziastu volejbola līgas dalībniekiem
06.05.2016

Vēlējums Entuziastu volejbola līgas dalībniekiem, sākoties vasaras sezonai

 

Vēlot maksimāli patīkamu, izdevušos un izaicinājumiem bagātu pludmales volejbola sezonu, BIODERMA aicina neaizmirst par aizsardzību no saules, izvēloties piemērotu apģērbu, saulesbrilles un saules aizsarglīdzekļus sejai un ķermeņa ādai.

 

Volejbols ir sirdslieta, kas, sākoties vasaras sezonai, uzliek arī īpašākas rūpes par savas ādas aizsardzību, jo tā tiek daudz pakļauta saules kaitīgajai ietekmei. Vēloties aizsardzību no saules padarīt maksimāli drošu un maksimāli komfortablu, BIODERMA ir radījusi PHOTODERM saules aizsarglīdzekļus, kurus kā vienus no visefektīvākajiem šajā jomā saviem pacientiem rekomendē dermatologi. Pateicoties ekskluzīvajam CELLULAR BIOPROTECTION patentētajam kompleksam, BIODERMA saules aizsarglīdzekļi bioloģiski aizsargā šūnas pret UV starojumu, aktivizē ādas dabiskās aizsargspējas un novērš ādas priekšlaicīgu novecošanos.

BIODERMA priekšrocība ir unikāli, specifiski saules aizsarglīdzekļi, kas pielāgoti dažādu ādas tipu īpašajām vajadzībām. Photoderm līnijas saules aizsarglīdzekļiem ir viegla, inovatīva tekstūra, kas nekavējoties saplūst ar ādu, tādējādi padarot uzklāšanu maksimāli ērtu un patīkamu. Tie ir hipoalerģiski, fotostabili un ūdens noturīgi. Īpašu uzmanību vēlamies vērst uz 2016. gada jaunumu – Photoderm MAX SPF 50+ akvafluīdu, kurš nodrošina ļoti augstu aizsardzību no saules visiem ādas tipiem un kuram ir īpaši viegla tekstūra – kā ūdens. Photoderm MAX SPF 50+ akvafluīda unikālā tekstūra rada matētas ādas sajūtu, bez spīduma, un tas pieejams divās versijās: bezkrāsains un ar gaišu toni.

 

 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv