• S1 1 RTU 37
    2 Mārupe 23
    3 DKD 21
  • S2 1 RVS VK/ND 36
    2 MSĢ 26
    3 Talsi 25
  • V1 1 Kuldīga 31
    2 MAPEI 30
    3 Rīgas Lāči 26
  • MIX 1 LM Logi 28
    2 CarpeDiem 26
    3 Bella, Ciao! 23
SVARĪGA informācija par izslēgšanas spēlēm
23.04.2018

Svarīga informācija par izslēgšanas spēlēm!

Par ierobežojumiem dalībai izslēgšanas spēlēs:

1) Baltijas līgas vīriešu spēlētāji - katras vīriešu virslīgas komandas pieteikumā drīkst būt un spēlēt 2 Baltijas līgas spēlētāji. Zemākās līgās Baltijas līgas spēlētājiem nav atļauts piedalīties. Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tie Baltijas līgas 1.divīzijas spēlētāji, kas ir piedalījušies vismaz 50% spēlēs līdz tam.

2) NL1 divīzijas vīriešu spēlētāji – Vīriešu virslīgā un Vīriešu 1.līgā drīkst spēlēt neierobežots skaits NL1 divīzijā spēlējošie spēlētāji. V2 un V3 līgās katrā komandā drīkst piedalīties trīs NL1 divīzijas spēlētāji. Zemāko līgu komandās NL1 divīzijas spēlētājiem nav atļauts piedalīties. Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tie Nacionālās līgas 1.divīzijas spēlētāji, kas ir piedalījušies vismaz 50% spēlēs līdz tam.

3) NL2 divīzijas vīriešu spēlētājiem nav nekādu ierobežojumu.

4) Katrā Sieviešu 1.līgas komandā pieteikumā drīkst būt un spēlēt drīkst divas Baltijas līgā pieteiktas spēlētājas. Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tās Baltijas līgas spēlētājas, kuras ir piedalījušās vismaz 50% spēlēs līdz tam. Sieviešu 2.līgā Baltijas līgas spēlētājām nav atļauts piedalīties.

5) Sievietēm play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tās spēlētājas, kuras ir piedalījušās vismaz 30% spēlēs līdz tam un kurām EVL Rīga mājas lapā ir ievietotas profila bildes.

6) Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tie spēlētāji, kuriem EVL Rīga mājas lapā ir ievietotas individuālās profila bildes;

7) Katrai komandai ir tiesības savā sastāvā pieteikt spēlētājus no citas EVL vīriešu līgas komandas, taču viens spēlētājs nedrīkst spēlēt vairāk kā 2 komandās. Lai drīkstētu piedalīties izslēgšanas spēlēs zemākajā līgā spēlējošās komandas sastāvā, spēlētājam jābūt nospēlējušam vismaz 50% šīs komandas spēļu. Attiecībā pret augstākajā līgā spēlējošo komandu šim spēlētājam nav nekādu papildus ierobežojumu. EVL virslīgas spēlētāji nedrīkst spēlēt V4 vai zemākā līgā spēlējošās komandās.

8) MIX līgā: Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tie Nacionālās līgas spēlētāji un Baltijas līgas spēlētājas, kuri ir piedalījušies vismaz 50% spēlēs līdz tam

 

Tāpat, ir arī zināmi izslēgšanas spēļu datumi. Līgās, kur regulārā sezona ir noslēgusies, ceturtdaļfinālu un pusfinālu laiki jau ir ievietoti mājaslapā.

V1 līgas ceturtdaļfināli un pusfināli norisināsies 6.maijā,

V2 līgas ceturtdaļfināli un pusfināli norisināsies 5.maijā,

V4 līgas ceturtdaļfināli un pusfināli norisināsies 5.maijā,

S3 līgas spēles par 3.vietu un par 1.vietu norisināsies 6.maijā,

MIX līgas spēles par 3.vietu un par 1.vietu norisināsies 6.maijā.

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv