• S1 1 RTU 37
    2 Mārupe 23
    3 DKD 21
  • S2 1 RVS VK/ND 36
    2 MSĢ 26
    3 Talsi 25
  • V1 1 Kuldīga 31
    2 MAPEI 30
    3 Rīgas Lāči 26
  • MIX 1 LM Logi 28
    2 CarpeDiem 26
    3 Bella, Ciao! 23
Latvijas aptieka uzsāk sadarbību ar Entuziastu līgu
11.03.2016

Turpinot projektu Sporta plaukts aptiekā, kura mērķis ir piedāvāt amatieriem, aktīva dzīvesveida piekritējiem un, protams, profesionāļiem pilnvērtīgu farmaceitisko aprūpi un augstākā līmeņa preču piedāvājumu, Latvijas aptieka uzsāk sadarbību ar Entuziastu līgu – vienu no lielākajām un aktīvākajām sabiedriskajām organizācijām, kas apvieno Latvijas populārāko sporta veidu: hokeja, basketbola, volejbola, florbola, pludmales volejbola pārstāvjus.

 

Rūpējoties par dalībniekiem, Latvijas aptieka dāvina Entuziastu līgas sporta veida norises vietām Sporta aptieciņas ar pirmās nepieciešamības precēm, kuras tiek pielietotas traumu gadījumā. Sporta aptieciņu komplektēšanā iesaistījās arī tādi pasaules līmeņa zīmoli kā Sports Akileine, Ice power un Cramer.

 

Kā nākošais sadarbības projekts ar Entuziastu līgas biedriem, kuru uzsāksim jau aprīlī, ir   īpašs piedāvājums sporta medicīnas kategorijas precei, kas izvietota “Sporta plauktā”.

 

Īpašs sporta preču plaukts aptiekā – tas ir inovatīvs piedāvājums vietējā farmācijas mazumtirdzniecības tirgū. Sortimentā galvenais uzsvars likts uz individuālākas farmaceitiskās aprūpes nodrošināšanu, kas mazinātu traumatismu, veicinātu efektivitāti un veselību.

Sporta plauktā tiek izvietotas gan medicīnas preces, uztura bagātinātāji, sporta kosmētika – jauna, perspektīva un sevi pierādījusi kategorija, kurā ietilpst īpaši segmentēti produkti, kas daudziem lietotājiem ir pazīstami, bet ne vienmēr ērti pieejami.

 

Šī pieeja – darbs ar segmentētu klientu, ir viena no Latvijas aptiekas prioritātēm, viens no soļiem, lai aptiekas taptu  par Latvijas iedzīvotājiem ērtākajiem farmācijas centriem, kur iegūt individualizētu un zinošu padomu no augsti kvalificētiem farmaceitiem.

 

Īpašs sportistiem, amatieriem, aktīviem cilvēkiem paredzēts preču sortiments pieejams Latvijas aptiekā:  Rīgā, Tēriņu ielā 56, Dzelzavas ielā 74, Blaumaņa ielā 7, P. Lejiņa ielā 2; Ogrē, Rīgas ielā 33; Jūrmalā, Asaru pr. 61 (NRC Vaivari); Valmierā, Bastiona ielā 24; Ādažos, Rīgas gatvē 5 (t/c Apelsīns); Ķekavā, Meistaru ielā 43 (Valdlauči), Rojā, Selgas ielā 2


SIA “Latvijas aptieka” ir AS “OlainFarm” piederošs farmācijas mazumtirdzniecības tīkls, kurā ietilpst vairāk kā 50 aptiekas Rīgā, Pierīgā, Vidzemē, Kurzemē un Latgalē. AS „OlainFarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv