• S1 1 RTU 41
    2 Mārupe 38
    3 DKD 28
  • S2 1 RVS VK/ND 48
    2 MSĢ 35
    3 Talsi 33
  • V1 1 MAPEI 36
    2 Rīgas Lāči 35
    3 Kuldīga 34
  • MIX 1 LM Logi 31
    2 CarpeDiem 28
    3 Vecumnieki 27
Kļūsti par tiesnesi!
09.10.2022

Ja Tavs hobijs ir volejbols un brīvajā laikā vēlies piepelnīties vai arī vēlies sākt nopietnu tiesneša karjeru, tad tiesnešu seminārs ir īstā vieta, kur tev jāierodas!
 
Aicinām pieteikties tiesnešu semināram, kas tiks rīkots  12.oktobrī, Rīgā!
Seminārs paredzēts tiesnešiem, kas nesen sākuši tiesāt volejbola spēles, kā arī ikvienam, kurš vēlas uzsākt volejbola tiesneša karjeru.
 
Iepriekš pieteikšanās, sūtot uz epastu janis@evl.lv. 
 
Kādēļ ir vērts iesaistīties?
Kā jau dzīvē daudzi ir pārbaudījuši, lielākoties savas laimes kalēji esam mēs paši, un viss ir atkarīgs no mūsu ieguldītā darba. Latvijas Volejbola Federācija, kopā ar LVF Tiesnešu komisiju un Entuziastu Volejbola līgu piedāvājam apmeklēt volejbola tiesnešu semināru, iepazīties ar tiesnešu pienākumiem, procedūrām un iespējām uzsākt tiesneša karjeru šeit Latvijā.
Sākotnēji būs iespēja praktizēties un pilnveidoties nacionālā līmenī, gan pieaugušo, gan jauniešu sacensībās kā arī Entuziastu Volejbola Līgā. Ja viss labi padosies un veiksies, tad būs iespēja doties uz Baltijas čempionātiem un Austrumeiropas zonālās asociācijas organizētajiem turnīriem. Nākamais solis jau būtu virzīšanās uz starptautisko tiesneša kandidāta pozīciju un pēc tam uz starptautiskā tiesneša pozīciju. 
Pēdējais, un ne būt ne mazāk svarīgais, ir atlīdzība. Gan nacionālā līmenī, gan starptautiskā līmenī tiesnešu darbs tiek atalgots, ceļa izdevumi tiek segti un, ja ir nepieciešams, tad arī dzīvošanas izdevumi tiek apmaksāti.
Pievienotā vērtība, kā jau sākumā minējām, ir iepazīšanās ar dažādiem cilvēkiem, dažādām kultūrām, starptautiski un lokāli kontakti, kas var noderēt dažādās dzīves situācijās un piederība lielajai tiesnešu ģimenei.

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv