• S1 1 RTU 37
    2 Mārupe 23
    3 DKD 21
  • S2 1 RVS VK/ND 36
    2 MSĢ 26
    3 Talsi 25
  • V1 1 Kuldīga 31
    2 MAPEI 30
    3 Rīgas Lāči 26
  • MIX 1 LM Logi 28
    2 CarpeDiem 26
    3 Bella, Ciao! 23
EVL aktuālā informācija
28.09.2018

Labdien!

 

Jaunā sezona EVL ir sākusies, spēļu kalendārs ir sastādīts visam oktobra mēnesim un apskatāms mājaslapā.

 

Šogad mums ir 6 vīriešu līgas, katrā pa 9-10 komandām. Komandas izspēlēs 2 apļu turnīru un 6 labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs. Sieviešu 1.līgā un sieviešu 2.līgā pa 8 komandām, kas arī izspēlēs 2 apļu turnīru un 6 labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs. Sieviešu 3.līgā šogad 12 komandas, kuras izspēlēs 1 apli, pēc kura sadalīsim pa 6 koamndām un izspēlēs 2.apli. Playoff iekļūs 8 komandas – 6 no A divīzijas un 2 no B divīzijas.

 

Lai turpinātu uzlabot sacensību kvalitāti, esam veikuši 4 izmaiņas:

1) šogad pēc iespējas centīsimies tiesnešiem dot īsākas dienas, lai arī vakara spēlēs būtu augstāka tiesāšanas kvalitāte,

2) pēc katras spēles aicinām komandu kapteiņus novērtēt tiesneša profesionalitāti spēles laikā (pareiza lēmumu pieņemšana, strīdus situāciju atrisināšana, kartiņu pielietojums, žestu precizitāte, utt),

3) sekretāres veic 2.tiesneša funkciju – viņām ir tiesības svilpt pieskārienus tīklam, viduslīnijas pārkāpšanu un palīdzēt 1.tiesnesim konstatēt pieskārienu blokam vai bumbas piezemēšanos laukumā vai ārpus tā (pēc spēles jānovērtē arī sekretāres darbs – ja sekretāre nepalīdz 1.tiesnesim vai spēles laikā izmanto mobilo telefonu, vai spēles laikā pļāpā ar kādu draudzeni vai draugu, tad droši variet par to likt sliktu vērtējumu),

4) ieviestas novietojuma lapiņas, kurām jābūt izmantotām pilnīgi katrā spēlē.

 

Lūgums komandām līdz 7.oktobrim iesūtīt nederīgos novembra datumus (atgādinām, ka no katras komandas pieņemam ne vairāk kā 3 nederīgas dienas mēnesī. Ja ir dienas, kad variet spēlēt tikai no rīta vai vakarā, tad tā arī rakstiet), lai jau nākamnedēļ varam sastādīt spēļu kalendāru novembrim. Lūdzu pievērsiet uzmanību, ka spēles plānojam aizvadīt arī 18.novembrī un, iespējams, arī 19.novembrī, kas ir valsts brīvdiena.


Atgādinām, ka spēļu video tiešraides un ierakstus var vērot mūsu Youtube kanālā: https://www.youtube.com/channel/UCXoI5nLmRteg006oyf2hNYw, bet operatīvākā informācija un spēļu fotogrāfijas apskatāmas mūsu Facebook Lapā: https://www.facebook.com/entuziastuvolejbolaliga/.

 

Play-off spēlēs drīkst piedalīties tikai tie spēlētāji, kuriem EVL Rīga mājas lapā ir ievietotas individuālās profila bildes, tādēļ spēļu laikā droši ejiet pie EVL fotogrāfa (viņš šogad fotogrāfēs aptuveni katru 2.sabraukumu) un uztaisiet individuālās profila bildes un atjaunojiet komandas foto.

 

Ja kāda komanda vēl nav iesūtījusi savu šīs sezonas aktuālo spēlētāju sastāvu, tad lūgums to izdarīt šīs nedēļas laikā. Tāpat, atgādinām, ka spēlētāju pieteikumu ar visu spēlētāju parakstiem nepieciešams iesniegt spēles sekretārei pirms pirmās sezonas spēles vai arī ieskenētā formā iesūtīt epastā. Ja nepieciešama pieteikuma veidlapa, tad droši uzrakstiet epastā – nosūtīsim.

 

Visbeidzot – lūgums RVC sporta zāles ģērbtuvēs mantu novietošanai izmantot tur esošos skapīšus un ilglaicīgi neatstāt mantas uzkarinātas uz krēsliem, lai neapgrūtinātu citu dalībnieku ērtu pārģērbšanos. Vērtīgās mantas ieteicams ņemt somās līdzi uz sporta zāli.

 

Veiksmi šajā sezonā!

 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Stukuls
    26427173
    janis@evl.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv